Unieke vergaderlocatie

Wist je dat je met vergaderingen méér resultaat boekt als ze plaatsvinden in een inspirerende omgeving? Logisch, want een ontspannen sfeer en een huiselijke omgeving zijn zowel verkwikkend als rustgevend.
Chocolade verbindt mensen, en maakt mensen blij. En laat dat nu net de kracht zijn van gastvrouw Mieke, mensen samenbrengen en hen warm en persoonlijk onthalen.
Ontmoeten, genieten en beleven!

Ons chocoladehuis

Ons chocoladehuis, dat enkele zichtbare chocoladetoetsen in haar interieur heeft, telt samen 100 m² en leent zich perfect voor kleine vergaderingen, trainingen, brainstormsessies, incentive, of seminaries.  We beschikken ook over een gezellige lounge met chocoladezeteltjes en een chocoladebank.
In de grote tuin verwelkomen we je graag in onze verwarmde en overdekte buitenruimte van 50 m², alsook beschikken we over een groot buitenterras en een gratis parking voor een 20-tal auto's.

Vergaderlocatie

vergaderzaal

vergaderruimte

Interieur

We kozen voor een huiselijke en warme inrichting.  Mieke woonde een tijdje geleden in Peru bij oa de cacaoboeren van Tingo Maria, een klein cacaostadje in het westen.  Het typische hout en de cacaobomen van deze regio kan je in onze vergaderlocatie overal terugvinden. 

Ons chocoladehuis heeft ook enkele zichtbare chocoladetoetsen in haar interieur zoals chocoladezeteltjes, een chocoladebank, een chocoladespiegel, een chocolade uurwerk,…
Ook de planten zijn aangepast aan de leefomgeving van de tropische cacaoboom, daarom vind je bij ons een bananenboom, een appelsienboompje, orchideeën en een ...

vergaderlocatie huren

vergaderlocatie huren

vergaderlocatie huren

Meer dan alleen maar vergaderen in deze vergaderzaal, dat kan!

Nood aan een actieve pauze of ontspanning?  We bieden je een waaier van workshops aan, zowel binnen als buiten. Combineer werk en plezier: vergader en beleef!
Een chocolade workshop met Mieke, een lekkere kookworkshop met Patty, maar ook een leerzame bierproeverij met Werner of thee foodpairing met Annabelle.
Licht, lucht en natuur heb je vaak nodig om verder out-of-the-box te denken. Daarom bieden we ook buitenactiviteiten aan.
Snuif de Kampenhoutse buitenlucht op en trek daarom op pad met Hannes, onze Mindful run instructeur.
Laat de hiërarchie op kantoor en beleef onvergetelijke momenten in een ontspannen en gezellig kader!

Corona proof vergaderen

We voorzien een plexi scherm voor de spreker, er is voldoende ruimte tussen iedere deelnemer, iedereen krijgt zijn persoonlijk flesje water, tijdens de koffiepauze voorzien we voor iedereen apart melk/suiker en chocolade, er is handgel,...
Volgens dit principe is 10 personen daardoor het maximum aantal deelnemers.

vergaderlocatie huren

vergaderlocatie huren

vergaderlocatie huren

Chocolade is een extra troef

Iedereen houdt van chocolade. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat chocolade ervaren, zien, ruiken, voelen en proeven, hoe veel of hoe weinig ook, gelukkig maakt en endorfines vrijgeeft. Zo wordt plots alles veel gemakkelijker en leuker. Ook een zakelijke bespreking! 

Proef van de sfeer
Ontdek wat anderen over onze vergaderlocatie zeggen
Lees de reviews op Google

Prijs:
320 euro, voor een halve dag + 9,5 euro per persoon voor de dranken
440 euro, voor een hele dag + 17 euro per persoon voor de dranken
Alle prijzen zijn exclusief btw.

Dit is inbegrepen in de huurprijs van de zaal:

 • de huur van heel ons chocoladehuis van 100 m²
 • parking, grote tuin en terras
 • gezellige overdekte en verwarmde buitenruimte van 50 m²
 • een warm onthaal op een huiselijke locatie
 • Wifi, pen, papier, water, beamer, flipchart en stiften
 • heerlijke chocolaatjes per deelnemer
 • rechtstreeks daglicht en verduisterbaar
 • de volledige ruimte is exclusief ter jullie beschikking, er zijn geen andere klanten in huis, ook als je maar met een klein aantal deelnemers bent

Dit is inbegrepen in de verplichte drankenformule:

 • koffie
 • thee
 • waters
 • chocoladeversnaperingen (pralines, vers gebakken cake, koekjes,...)
 • vers stuk fruit

Wil je een ontbijt, lunch of een diner aan je meeting koppelen? We verzorgen graag de catering voor jullie.GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x