Testimonials chocoladeworkshop

format_quote
star
star
star
star
star

Mieke is een enorm gepassioneerde en professionele onderneemster die iedereen weet mee te nemen in haar geheimen over chocolade. Haar teambuildings en concepten voor ondernemers zijn op en top af. Ik kan haar diensten en aanpak van harte aanbevelen. Een topdame!

Katlijn Voordeckers, zaakvoerder OpmerKelijk

format_quote
star
star
star
star
star

Ooit al eens een workshop meegepikt? Wel, stelde jij ook vast dat Mieke je helemaal meeneemt in haar passie voor chocolade? Dat mensen al snel uit hun comfortzone treden door het oeverloze enthousiasme van Mieke, en dat ze op het einde van hun workshop altijd heel fier naar huis gaan? Dat Mieke door haar enthousiasme en het heerlijke product zoals chocolade, de hiërarchie al snel laat verdwijnen en dat dat een echte pro is voor een teambuilding? Need to say more?

Carla Van Corenland, zaakvoerder, Fiscadvies

format_quote
star
star
star
star
star

Je ontving mij en mijn collega's zeer hartelijk in een warm en gezellig interieur. De locatie is perfect gelegen voor een teambuilding, heel vlot te bereiken. Na een interne meeting hebben we genoten van je gastvrijheid en de ontspannende chocolade. Ik kan iedereen deze originele namiddag aanraden!

Audrey De Sutter, zaakvoerder Audrey Design

format_quote
star
star
star
star
star

We hebben met ons team een zeer aangename activiteit gehad bij Chocola-Tuti. Naast het maken van onze eigen chocolade (onder de leuke begeleiding van Mieke) hebben we ook genoten van een heerlijke maaltijd aan de grote tafel. Het was een aangename en huiselijke sfeer. Zeker een aanrader!

Hakima El Meziane, Projectleider Flanders Synergy

format_quote
star
star
star
star
star

Een tijdje geleden kozen wij als teamevent voor een chocoladeworkshop bij Chocola-Tuti. Het was niet alleen overheerlijk, het was ook heel leerrijk, grappig én er was voldoende ruimte voor vragen en interactie. Het enthousiasme van Mieke is enorm aanstekelijk. De ontspannen sfeer maakt dat het ook de ideale plaats is voor een teambuilding, waar er écht ruimte is voor persoonlijke en open contacten tussen je teamleden. Het allerleukste? Op het einde kan je ook je zelfgemaakte chocolaatjes meenemen, waardoor je je de dagen nadien opnieuw waant in de sfeer van Chocola-Tuti. Tenzij je ze natuurlijk allemaal in één keer opeet ;)

Stefanie Soetaert, zaakvoerder The Office Help

format_quote
star
star
star
star
star

De workshop was om duimen en vingers af te lekken, letterlijk! Met een hoop vakkennis en aanstekelijk enthousiasme neemt Mieke je mee in haar verhaal. Absolute aanrader!

Thibaud Macken

format_quote
star
star
star
star
star

TOPVROUW die vol met overheerlijke chocolade haar passie kwam overbrengen... dat is Mieke van Chocola-Tuti! Super professioneel hoe je onze groep warm hebt gemaakt voor je chocolade want het was nogal vroeg op de ochtend en je stralende enthousiasme maakte iedereen warm.

Miriam Van Noten, zaakvoerder Reizen aan Huis

format_quote
star
star
star
star
star

We willen je bedanken voor de schitterende workshop! In een zeer aangenaam kader leg je met veel passie je liefde voor chocolade uit. Een beetje geschiedenis van zowel chocolade als jouw "métier", simpele instructies en voor we het wisten moesten we tempereren, figuurtjes maken, kortweg genieten van het zwarte goud. Een aanrader voor iedereen!

Johan Van Strijthem, zaakvoerder, Jouw Netwerkcoach

format_quote
star
star
star
star
star

Ideaal voor een teamactiviteit. Samen chocolade figuren maken onder deskundige begeleiding. Prima ervaring beleefd.

Johan Laeremans

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x