Testimonials chocoladeworkshop

star
star
star
star
star

Wij hebben met z'n allen goed genoten van onze teamdag. Dank je wel Mieke voor je heerlijke enthousiasme en gastvrijheid! En ook een pluim voor Patty, Hannes, Sieglinde en de drie alpaca's!

Liesbet Lorent - KU Leuven

star
star
star
star
star

Voor onze teambuilding kwam Mieke met alle plezier naar Turnhout. De Chocolate Challenge was echt heel erg leuk om te doen. Heel veel bijgeleerd over het werken met chocolade en het is nog lekker ook. Een echte aanrader!!! Mijn collega's en ik hebben er echt van genoten.

Lien Cools - Heeren Group

format_quote
star
star
star
star
star

We hebben een heel leuke teamdag beleefd bij Mieke. Ik volgde de chocolade workshop die Mieke zeer enthousiast en professioneel begeleidt. Ik weet nu dat een praline opeten sneller gaat dan ze te maken. We genoten ook van een superlekkere lunch. Kortom, een echte aanrader!

Martine Haesendonck

star
star
star
star
star

We willen je bedanken voor de schitterende workshop! In een zeer aangenaam kader leg je met veel passie je liefde voor chocolade uit. Een beetje geschiedenis van zowel chocolade als jouw "métier", simpele instructies en voor we het wisten moesten we tempereren, figuurtjes maken, kortweg genieten van het zwarte goud. Een aanrader voor iedereen!

Johan Van Strijthem, zaakvoerder, Jouw Netwerkcoach

format_quote
star
star
star
star
star

We hebben met ons team een zeer aangename activiteit gehad bij Chocola-Tuti. Naast het maken van onze eigen chocolade (onder de leuke begeleiding van Mieke) hebben we ook genoten van een heerlijke maaltijd aan de grote tafel. Het was een aangename en huiselijke sfeer. Zeker een aanrader!

Hakima El Meziane, Projectleider Flanders Synergy

format_quote
star
star
star
star
star

Ik wou u nog bedanken voor de fijne workshop welke we vorige week, met het team, bij u hadden. De chocolade werd zeer gesmaakt en verdween als sneeuw voor de zon ! Het is zeker een aanrader.

Ingrid Meesschaert - Flamingo Therapeutics

star
star
star
star
star

Mieke is een enorm gepassioneerde en professionele onderneemster die iedereen weet mee te nemen in haar geheimen over chocolade. Haar teambuildings en concepten voor ondernemers zijn op en top af. Ik kan haar diensten en aanpak van harte aanbevelen. Een topdame!

Katlijn Voordeckers, zaakvoerder OpmerKelijk

format_quote
star
star
star
star
star

In onze groep waren zowel Engeland, Duitsland, Ierland, Italië als Frankrijk vertegenwoordigd. Ik was dan ook op zoek naar een activiteit waarin onze Belgische trots werd weerspiegeld. Een ontspannende activiteit was de hoofdbedoeling, maar het was toch wel opvallend hoe tijdens de workshop ook de eigenschappen van de verschillende personen naar boven kwamen. De ene was creatief, de andere strikt georganiseerd bij het maken van de chocolade en dat zie je ook in hun dagelijkse werk. We hebben samen veel gelachen. De mensen kenden elkaar, maar het was ontspannend om nu eens niet samen aan een project te werken. Een aanrader!

France Joris, HPE

star
star
star
star
star

TOPVROUW die vol met overheerlijke chocolade haar passie kwam overbrengen... dat is Mieke van Chocola-Tuti! Super professioneel hoe je onze groep warm hebt gemaakt voor je chocolade want het was nogal vroeg op de ochtend en je stralende enthousiasme maakte iedereen warm.

Miriam Van Noten, zaakvoerder Reizen aan Huis

format_quote
star
star
star
star
star

Een workshop bij Mieke is super leuk! We hebben allemaal goed geluisterd en onze vingers afgelikt! Bedankt Mieke om ons geduldig deelgenoot te maken in de geheimen van jouw zoete keuken! You are the best!

Veronique Matthys, zaakvoerder van Turkuaz

star
star
star
star
star

Chocolade, voor ik Mieke kende , kwam ik niet verder dan pralines, "muizestrontjes" en chocolade saus. Maar wat een heerlijke dingen kan je uitsteken met chocolade. Chocola Tuti's creativiteit kent geen grenzen. Mieke zelf is een geweldige dame, die er alles aan zal doen om je een echte "experience" te doen beleven. En een verwittigd mens is er 2 waard, dus deze waarschuwing: een workshop bij Chocola Tuti is een hemelse belevenis en je gaat sowieso met een brede glimlach naar huis!

Christine Wittoeck, zaakvoerder van Digital Detox Academy

format_quote
star
star
star
star
star

Eens absolute aanrader voor iedereen die eens ondergedompeld wil worden in het verhaal over chocolade. Mieke is een super enthousiaste onderneemster die je mee neemt in haar enthousiasme en in het verhaal van chocolade en niet enkel het verhaal maar in haar workshops zet ze iedereen ook zelf aan het werk en laat ze iedereen de beleving die chocolade geeft ervaren. Niet zomaar een workshop of een teambuilding maar een hele reis door de wondere wereld van chocolade die je maakt. Echt top Mieke doe zo voort.

Philip Van Hal, zaakvoerder The Green Spot

star
star
star
star
star

Wat een leuke zaak. Zo warm en professioneel onthaal. Super workshop.

Mariane Nelles-Tzamouranis, zaakvoerder van O Geros

format_quote
star
star
star
star
star

Een warme gastvrouw, een warm en leuke ontvangst en vooral fantastisch hoe ze ons last minute uit de nood heeft geholpen met een workshop.

Sofie De Leus

star
star
star
star
star

Een hele leuke chocoladeworkshop gedaan als teambuilding met de collega's. Veel bijgeleerd over chocolade, elkaar beter leren kennen, lekkere pralines mee naar huis genomen, en het enthousiasme van Mieke maakte het helemaal af!

Elke Hombroeckx, office manager, KU Leuven

format_quote
star
star
star
star
star

Een workshop met chocolade stond in mijn top 3 van keuzemogelijkheden. Wie houdt er nu niet van zo’n zalig product? Het was ook een unieke kans om eens creatief bezig te kunnen zijn. Mieke kwam over als een heel warm persoon. Ze kan erg goed met groepen omgaan en geeft duidelijke richtlijnen. Ze moedigde ons geregeld aan om verder te werken, zodat onze motivatie en concentratie op topniveau bleven. Samen werken in ongedwongen sfeer schepte echt een band. Door samen studentenhaver te maken was de stemming ontspannen en was het veel gemakkelijker om eens te babbelen met collega’s die ik nog niet kende. Als ik ze nu ontmoet of professioneel nodig heb, verloopt dit veel vlotter. Door chocolade te smelten, zijn wij ook een beetje samengesmolten.

Katty Wouters, Provincie Vlaams Brabant

star
star
star
star
star

Ooit al eens een workshop meegepikt? Wel, stelde jij ook vast dat Mieke je helemaal meeneemt in haar passie voor chocolade? Dat mensen al snel uit hun comfortzone treden door het oeverloze enthousiasme van Mieke, en dat ze op het einde van hun workshop altijd heel fier naar huis gaan? Dat Mieke door haar enthousiasme en het heerlijke product zoals chocolade, de hiërarchie al snel laat verdwijnen en dat dat een echte pro is voor een teambuilding? Need to say more?

Carla Van Corenland, zaakvoerder, Fiscadvies

format_quote
star
star
star
star
star

Je ontving mij en mijn collega's zeer hartelijk in een warm en gezellig interieur. De locatie is perfect gelegen voor een teambuilding, heel vlot te bereiken. Na een interne meeting hebben we genoten van je gastvrijheid en de ontspannende chocolade. Ik kan iedereen deze originele namiddag aanraden!

Audrey De Sutter, zaakvoerder Audrey Design

format_quote
star
star
star
star
star

De workshop was om duimen en vingers af te lekken, letterlijk! Met een hoop vakkennis en aanstekelijk enthousiasme neemt Mieke je mee in haar verhaal. Absolute aanrader!

Thibaud Macken

star
star
star
star
star

Een tijdje geleden kozen wij als teamevent voor een chocoladeworkshop bij Chocola-Tuti. Het was niet alleen overheerlijk, het was ook heel leerrijk, grappig én er was voldoende ruimte voor vragen en interactie. Het enthousiasme van Mieke is enorm aanstekelijk. De ontspannen sfeer maakt dat het ook de ideale plaats is voor een teambuilding, waar er écht ruimte is voor persoonlijke en open contacten tussen je teamleden. Het allerleukste? Op het einde kan je ook je zelfgemaakte chocolaatjes meenemen, waardoor je je de dagen nadien opnieuw waant in de sfeer van Chocola-Tuti. Tenzij je ze natuurlijk allemaal in één keer opeet ;)

Stefanie Soetaert, zaakvoerder The Office Help

format_quote
star
star
star
star
star

Ideaal voor een teamactiviteit. Samen chocolade figuren maken onder deskundige begeleiding. Prima ervaring beleefd.

Johan Laeremans

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x