Teambuilding met alpaca's

Dankzij hun unieke karakter zijn alpaca’s enorm geschikt om samen op zoek te gaan naar de verschillende manieren om een situatie binnen een team aan te pakken. We bespreken topics zoals communiceren, samenwerken en conflicten beheren.  Je komt door middel van kleine opdrachten meer te weten over vertrouwen, communicatie en leiderschap in je team.  Je leert niet alleen jezelf beter kennen, maar ook je team en dit in het gezelschap van 4 uber-schattige alpaca’s!

Deze fijngevoelige dieren geven directe feedback op de mens en hoe die zich gedraagt. Alpaca’s voelen aan of het klopt; je eigenlijke reactie met je daadwerkelijk gevoel, iemand kan zich wel ontspannen tonen maar aan de alpaca kan je zien of het inderdaad zo is.  Blijft je alpaca staan, trekt hij tegen, wil hij niet mee?  Allemaal indicaties dat er iets niet klopt.  We geven je tips en bespreken hoe je samen met je alpaca verder kan.

teambuilding met alpaca's wandeling

teambuilding met alpaca's wandeling

teambuilding met alpaca's wandeling

Je lichaamstaal en energie naar de alpaca’s toe kan je dus een bijzonder zicht geven op hoe je communiceert en omgaat met klanten en collega’s. Mensen geven en krijgen slechts één kans bij anderen om hun boodschap over te brengen. Alpaca’s laten dit leerproces wel toe. Ze geven telkens opnieuw eerlijke feedback, zonder oordeel.

Na de teambuilding kan je er ook voor kiezen om eens 'op wandel' te gaan in de vrije natuur van Kampenhout.
Tijdens de alpacawandeling waar we je ook nog een aantal opdrachten geven, kom je in een ontspannen sfeer heel wat te weten over je team.

Een teambuilding met alpaca's heeft vooral 1 heel belangrijk aspect en dat is FUN.

Bijzondere dieren

Alpaca’s zijn hoogsensitieve dieren die ons een spiegel voorhouden over wat er speelt in onszelf en in de groep, en dat maakt deze teambuilding met alpaca's bijzonder geschikt om na een lange coronaperiode met heel veel schermtijd en weinig livemomenten met je collega's, terug in een teamspirit te geraken.

Op een ontspannen en indirecte manier spiegelen deze dieren je gedrag, ze kunnen je bovendien kracht en inzichten geven.  De natuurlijke outdoor setting en de aanwezigheid van deze opmerkelijke dieren zorgt voor een plezierige en ontspannen sfeer.

teambuilding met alpaca's wandeling

Diervriendelijk werken tijdens deze teambuilding met alpaca's

De alpaca’s zijn zorgvuldig uitgekozen.  De gezondheid van deze dieren staat altijd voorop, dit kan je onder andere zien aan de kwaliteit van hun wol en hun bouw.  Begeleidster Sieglinde zorgt met heel veel liefde voor haar dieren.  Om die reden kan een teambuilding maar maximum 3 uur duren en nooit meer dan 15 deelnemers tellen.

Samenwerking met 'De Bunzboerderij'

We werken voor deze teambuilding samen met Sieglinde van De Bunzboerderij.  Ze zijn een mobiele zorgboerderij en dat maakt hen meteen ook uniek.  Je kan hen niet bezoeken, zij verplaatsen zich naar waar mensen hen nodig hebben.  Naast de klassieke teambuildings met alpaca's, zetten ze hun dieren ook in als therapiedieren in zorginstellingen en scholen.

Een unieke kans

Ben je op zoek naar een activiteit waar je uitgedaagd wordt?  Hebben jullie als team een communicatie probleem op te lossen?
Sta je open voor nieuwe ervaringen en durf jij het aan om jezelf en je team tegen te komen?
Het is een bijzondere en unieke kans om deze zachtaardige alpaca's van dichtbij te leren kennen.
Zeg nu zelf: wie wil er nog een officedog als je kan gaan wandelen en fun maken met alpaca’s?

Op voorhand horen we graag wat de uitdagingen en/of problemen zijn in je team, zo kunnen we ons goed voorbereiden.  Leer jezelf en je team op een andere manier kennen, zodat je samen verder als team kan groeien.  Een dynamische en leerzame ervaring om nooit te vergeten !

Lees de reviews op Google

Praktisch

Waar: Bij ons in onze grote tuin en in de Kampenhoutse velden
Wanneer: Wanneer jij dat wenst. In de voor- of namiddag
Duur: 3 uur in totaal, waarvan een 2-tal uur agility workshop en oefeningen
Ofwel gaan jullie daarna nog een uurtje op wandel of we geven extra agility oefeningen
Aantal deelnemers op onze locatie: tot maximum 15-tal personen
Talen: Nederlands, Frans en Engels
Prijs: op aanvraag

Mag het iets meer zijn? 

Wil je met je teambuilding een hele dag bij ons vertoeven? Dat kan, van harte welkom!
Het is onze missie om jou en je team een bijzondere dag aan te bieden.  Vertel ons je wensen en we maken je een interessant voorstel.  Kortom, een gevulde dag vol ontdekkingen, ontmoetingen en bijzondere verbindingen.  


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x