Teambuilding met alpaca's

Dankzij hun unieke karakter zijn alpaca’s enorm geschikt om samen op zoek te gaan naar de verschillende manieren om een situatie binnen een team aan te pakken. We bespreken topics zoals communiceren, samenwerken en conflicten beheren.  Je komt door middel van kleine opdrachten meer te weten over vertrouwen, communicatie en leiderschap in je team.  

Interactie met de alpaca's en je collega's

Deze fijngevoelige dieren geven directe feedback op de mens en hoe die zich gedraagt. Alpaca’s voelen aan of het klopt; je eigenlijke reactie met je daadwerkelijk gevoel, iemand kan zich wel ontspannen tonen maar aan de alpaca kan je zien of het inderdaad zo is.  Blijft je alpaca staan, trekt hij tegen, wil hij niet mee?  Allemaal indicaties dat er iets niet klopt.  We geven je tips en bespreken hoe je samen met je alpaca verder kan.

teambuilding met alpaca's wandeling

teambuilding met alpaca's wandeling

teambuilding met alpaca's wandeling

Je lichaamstaal en energie naar de alpaca’s toe kan je dus een bijzonder zicht geven op hoe je communiceert en omgaat met klanten en collega’s. Mensen geven en krijgen slechts één kans bij anderen om hun boodschap over te brengen. Alpaca’s laten dit leerproces wel toe. Ze geven telkens opnieuw eerlijke feedback, zonder oordeel.

Met bijzondere dieren op teambuilding

Alpaca’s zijn hoogsensitieve dieren die ons een spiegel voorhouden over wat er speelt in onszelf en in de groep, en dat maakt deze teambuilding met alpaca's bijzonder geschikt om na een lange coronaperiode met heel veel schermtijd en weinig livemomenten met je collega's, terug in een teamspirit te geraken.

Op een ontspannen en indirecte manier spiegelen deze dieren je gedrag, ze kunnen je bovendien kracht en inzichten geven.  De natuurlijke outdoor setting en de aanwezigheid van deze opmerkelijke dieren zorgt voor een plezierige en ontspannen sfeer.

teambuilding met alpaca's wandeling

Samenwerking met 'De Bunzboerderij'

We werken voor deze teambuilding samen met Sieglinde van De Bunzboerderij.  Ze zijn een mobiele zorgboerderij en dat maakt hen meteen ook uniek.  Je kan hen niet bezoeken, zij verplaatsen zich naar waar mensen hen nodig hebben.  Naast de klassieke teambuildings met alpaca's, zetten ze hun dieren ook in als therapiedieren in zorginstellingen en scholen.

Praktisch

Waar: Bij ons in onze grote tuin en in de Kampenhoutse velden
Wanneer: Wanneer jij dat wenst. In de voor- of namiddag
Duur: 3 uur in totaal, waarvan een 2-tal uur agility workshop en oefeningen
Ofwel gaan jullie daarna nog een uurtje op wandel of we geven extra agility oefeningen
Aantal deelnemers op onze locatie: tot maximum 15-tal personen
Talen: Nederlands, Frans en Engels
Prijs: op aanvraag

Mag het iets meer zijn? 

Wil je met je teambuilding een hele dag bij ons vertoeven? Dat kan, van harte welkom!
Het is onze missie om jou en je team een bijzondere dag aan te bieden.  Vertel ons je wensen en we maken je een interessant voorstel.  Kortom, een gevulde dag vol ontdekkingen, ontmoetingen en bijzondere verbindingen.  


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x