Team up for energy

Dé laagdrempelige oplossing voor het welzijn van al jouw werknemers!  Laat je vergadering even voor wat het is of bouw na een chocoladeworkshop gewoon verder op jullie positieve vibe!  

Onze energieke bewegingscoach Hannes neemt je letterlijk mee naar buiten voor een grote dosis feel good en fun.  Hij brengt, zonder enige twijfel, jouw team in beweging.  Weg met mentale stress, teamconflicten, te veel zitten en te weinig energie!  Hij maakt van jullie een gezond top team!

Hannes bezit het talent om iedereen in beweging te brengen, om de simpele reden dat het zijn onvoorwaardelijke passie is.  Lees meer over Hannes.

Programma:
We onthalen je met een gezond hapje en vliegen er dan meteen in.  Er wordt genoten van de Kampenhoutse omgeving tijdens een laagdrempelige wandeling die toegankelijk is voor iedereen.

Ondertussen krijg je tips en technieken om je zelfvertrouwen een boost te geven en je energiepeil hoog te houden, zowel op de werkvloer als daarnaast. Gaandeweg wordt er overgegaan tot teamversterkende oefeningen, die sommigen uit hun comfortzone zullen halen, maar die je helpen in je eigen kracht te leren staan. 

Er wordt daarbij ook gewerkt aan de bewustwording van het belang van bewegen om gezond en vol energie in het leven te kunnen staan.

Meerwaarde voor jouw team?
Door meer te bewegen gaan mensen creatiever worden, verhoogt de betrokkenheid, de focus en de productiviteit.   Je krijgt ook veel tips en technieken rond het efficiënt en economisch ademen en bewegen. Samen fun hebben en gezonde lucht inademen stimuleert de creativiteit en dynamiek onderling.  Deze energy boost geeft je onmiddellijk een positief effect.  

Praktisch:
Duur: 1,5 of 2,5 uur
Aantal deelnemers: vanaf 8 tot 25 personen
Talen: Nederlands, Frans en Engels
Prijs: op aanvraag

Dit is mee inbegrepen in de prijs:

  • warm onthaal op een huiselijke locatie
  • welkomstdrankje met een stukje fruit
  • prachtige omgeving van landelijk Kampenhout
  • professionele lesgever
  • toffe groepsfoto
  • een heerlijk gezond tussendoortje

Voor wie?
Teams die in een informeel kader elkaar beter willen leren kennen, de buitenlucht appreciëren, willen bewegen, fun willen beleven én het team hechter willen maken.
Dit is een activiteit waarbij de nadruk 100% ligt op samenwerking!
Deze activiteit is letterlijk voor iedereen haalbaar!  Is er toch iemand minder mobiel dan zoekt Hannes altijd voor een oplossing.

Wanneer?
Je kan reserveren in de voor- of namiddag, alsook 's avonds, zowel op weekdagen als in het weekend.  


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x