Ingrediënten:
- 250 gram suiker
- 1 ei
- 120 gram boter
- 250 gram bloem
- 200 gram chocolade
Werkwijze:
- Gebruik 1 grote plastic kom, voeg de suiker toe, het ei én de gesmolten boter. Vermeng alles goed, gebruik hiervoor een houten lepel, een mixer of eventueel je keukenrobot.
- Zeef de bloem onder het beslag.
- Meng er de stukjes chocolade onder. Pas op: gebruik niet te veel chocolade :-)
- Verwarm de oven op 180°C. Bedek een bakplaat met boterpapier.
- Leg de hoopjes deeg op het bakpapier, laat vooral voldoende plaats tussen ieder koekje.
- Bak de koekjes vervolgens 20 minuten, tot ze goudgeel zijn en laat even afkoelen.
Smakelijk & geniet!
Uiteraard zijn we curieus naar jullie ervaringen, foto's en verhalen! Vertel er over op social media en gebruik de #chocolockdown en #chocolatuti. De meest creatieve posts krijgen een vermelding op onze wall !