Ingrediënten:

  • 250 gram suiker
  • 1 ei
  • 120 gram boter
  • 250 gram bloem
  • 200 gram chocolade

Werkwijze:

  • Gebruik 1 grote plastic kom, voeg de suiker toe, het ei én de gesmolten boter.  Vermeng alles goed, gebruik hiervoor een houten lepel, een mixer of eventueel je keukenrobot.
  • Zeef de bloem onder het beslag. 
  • Meng er de stukjes chocolade onder.  Pas op: gebruik niet te veel chocolade :-)
  • Verwarm de oven op 180°C. Bedek een bakplaat met boterpapier. 
  • Leg de hoopjes deeg op het bakpapier, laat vooral voldoende plaats tussen ieder koekje.
  • Bak de koekjes vervolgens 20 minuten, tot ze goudgeel zijn en laat even afkoelen.

Smakelijk & geniet!

Uiteraard zijn we curieus naar jullie ervaringen, foto's en verhalen!  Vertel er over op social media en gebruik de #chocolockdown en #chocolatuti.  De meest creatieve posts krijgen een vermelding op onze wall !

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x