Een Chileense spring-in-‘t-veld met een passie voor de Zuid-Amerikaanse keuken, zo kan je Patty het beste omschrijven. Als klein meisje stond ze al in de potten te roeren, samen met haar mama en oma. Het waren zij die haar de liefde voor het dagvers en traditioneel koken bijbrachten. Logisch dat ze iets studeerde wat met eten te maken had. Zo ging ze aan de slag als voedingstechnoloog, eerst in Chili en nadien in België. Maar, in juli 2015 volgde ze haar hart en richtte Palatito op, een cateringbedrijf gespecialiseerd in Zuid-Amerikaanse gerechten. Ze is een graag geziene cateraar op bedrijfsfeesten en events.

Daarnaast opende ze enkele jaren later ook koffie-, ontbijt- en lunchbar Sister Bean in Mechelen. Bakken is haar grote passie en daarom heeft ze sinds kort ook een eigen bakatelier zodat ze haar professionele klanten zoals bakkers en restaurants kan bevoorraden met al dat lekkers.

Omdat Patty heel graag haar kennis van de Zuid-Amerikaanse keuken deelt, geeft ze ook kookworkshops.


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x