Netwerken met inspirerende mensen

Iedere maand, uitsluitend de zomermaanden, organiseren we netwerkevents voor ondernemers. Onze sprekers zijn stuk voor stuk mensen met een uniek en inspirerend ondernemersverhaal, die telkens graag hun kennis en ervaring met je delen.   Maar een avond zoals onze 'meet-eat-Swiep', waar we chocolade, netwerken en improvisatietheater met elkaar combineren, zijn ook erg populair.  

“Chocolade verbindt mensen en zorgt altijd voor beleving”  

Chocolade vertelt een verhaal.  Maar mensen doen dat ook.  Verwacht je aan persoonlijke verhalen vol avontuur, emotie, kracht en visie.  Zodat jij aan het einde naar huis gaat met nieuwe ideeën en inzichten, en ook nog eens fijne mensen hebt leren kennen.  

En uiteraard onder het genot van een glaasje en een hapje met een vleugje chocolade!

Ontdek hieronder een sfeerbeeld van ons netwerkevent op de Dag van de Ondernemer van Unizo.  Die dag vierden we ook 1 jaar Chocola-Tuti in het Chocoladehuis van Kampenhout.

Onze vorige gastprekers waren...

Jo Deferm van Webhero (Mijn ondernemersverhaal) - Tilly Buelens van Hallinto (Toeval is niet de beste strategie) -  Katlijn Voordeckers van OpmerKelijk (Mond-aan-mond reclame voor meer klanten) - Carla Van Corenland van Fiscadvies (Hoe vermijd je te falen als ondernemer)


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x