Meer succes bij prospectie !
Sales ain’t what it used to be. 

24 oktober 2019 om 19.00u
Nico Ivens van JDI

Praktische info:

  • Datum: donderdag 24 oktober 2019
  • Ontvangst: 18.30u - vrij netwerken
  • Start lezing: 19.00u
  • Einde event: 22.00u
  • Prijs: 55 euro excl. btw
    Inclusief welkomstdrankje, heerlijke chocoladehapjes, Chocola-Tuti koffie en thee, wijn en frisdrank.

Waarom mag je dit niet missen?

Als zaakvoerder besef je dat je klanten een cruciale rol spelen in je groeiambities : zonder klanten kan je niet overleven. Maar de markt is aan het veranderen en wat vroeger een zekerheid was, is dat vandaag niet meer. Zo ook heel de commerciële aanpak van je bedrijf.

In deze lezing krijg je praktische tips & tricks om

  • jouw bedrijf te helpen haar commerciële assertiviteit te verhogen en meer succes te boeken bij prospectie
  • te zorgen dat je business development een integraal deel uitmaakt van je bedrijfsstrategie
  • je bedrijf te doordringen  van het belang van klantgericht werken.

JDI noemt dit Sales 4.0, oftewel de totale commerciële assertiviteit van een organisatie. Zowel in een kleine zaak als in een grote onderneming.

Wie is Nico Ivens?

Nico Ivens was 15 jaar werkzaam in de ICT-sector bij verschillende bedrijven. Steevast in een salesfunctie: accountmanagement, key accountmanagement, international partner management, sales management. De laatste jaren heeft hij ervaring opgebouwd in marketing en communicatie. Nico is een fervent ‘believer’ van een geïntegreerde sales & marcom aanpak.

Als partner bij JDI helpt hij bedrijven om hun strategische positionering scherp te stellen. Vanuit die positionering worden commerciële verbeteringstrajecten opgestart zodat bedrijven meer commercieel succes kunnen realiseren. Daarbij coacht en traint Nico vaak een salesteam, of neemt hij een salesmanagement rol ad interim op.

Wat doet JDI?

JDI brengt kennis en handen op strategisch en operationeel niveau aan bedrijven die hun sales, marketing en communicatie initiatieven willen optimaliseren in een geïntegreerde totaal-strategie.   JDI verhoogt daarbij de effectiviteit van medewerkers en de efficiëntie in de organisatie opdat bedrijfsdoelstellingen gehaald worden.

Tip: Maak gebruik van het vrije netwerken, dat start om 18.30u! Want zo leer je de andere deelnemers meteen kennen. Hier ontstaat vaak al een klik tussen mensen. Door deze klik is men vaak sneller bereid om uit zijn achterliggend netwerk te putten om je verder te helpen. Dit opent de deur naar een veel groter netwerk. 

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x