Ondernemen is topsport!
Ontdek hoe ook jij op topniveau kunt presteren

20 januari om 19.00u
Kennard Van Messem - No Nonsense Performance Program

Praktische info:

 • Datum: maandag 20 januari 2020
 • Ontvangst: 18.30u - vrij netwerken
 • Start lezing: 19.00u
 • Einde event: 22.00u
 • Prijs: 55 euro excl. btw
  Inclusief welkomstdrankje, heerlijke gezonde hapjes én chocolade hapjes, Chocola-Tuti koffie en thee, wijn, water en frisdrank

Waarom mag je dit niet missen?

De moderne ondernemer heeft het altijd druk. Voor ons staat business in het leven op de eerste plaats. Tijd en aandacht voor het gezin verschuift naar de tweede plek en de bronzen medaille gaat naar tijd voor onszelf. We kunnen niet anders, denken we.
Maar is dat werkelijk zo?

In deze lezing krijg je inzichten en praktische tools om:

 • Jouw gezondheid en vitaliteit naar een hoger niveau te brengen zodat je zelf veel effectiever aan de slag kan.
 • Een krachtig voorbeeld te zijn voor jouw personeel en je omgeving om zo ook meer gedaan te krijgen van hen.
 • Van je goede voornemens of nieuwe doelen nu eindelijk eens een waarheid te maken.

Wie is Kennard Van Messem

Kennard opende in mei 2011 als een van de eerste in België een CrossFit gym, CrossFit Leuven. Omwille van de grote vraag en het succes van CrossFit Leuven besloot hij zijn coaching online, naar een groter publiek, te brengen onder de noemer het No Nonsense Nutrition Program. Met dit programma begeleidde hij honderden (top)atleten over België en Nederland naar een krachtiger en meer succesvol leven.

De laatste 3 jaar is hij actief geweest als business coach voor een van de hoogst aangeschreven en snelst groeiende coachingsbedrijven uit Europa. Hier kwam hij er al snel achter dat ondernemen en topsport zeer gelijkaardig zijn en besloot hij om zich niet enkel meer te focussen op resultaten in business, maar succes in alle aspecten van het leven: gezondheid, persoonlijke relaties en zakelijke prestaties. Dit was meteen de geboorte van het No Nonsense Performance Program.

Wat doet No Nonsense Performance Program voor ondernemers?

Het No Nonsense Performance Program is een individueel opgesteld coachingsprogramma dat zich richt op High Performers. Zij bij wie resultaten behalen een prioriteit is in hun leven en die besloten hebben dat ‘gemiddeld’ of ‘goed’ niet voldoende is.

Om deze personen te helpen hun potentieel te ontketenen, focussen we op 3 belangrijke pijlers

 • voeding
 • levensstijl
 • mindset

Wanneer we deze 3 topics uitdiepen, merken we dat er betere resultaten geboekt worden in alle aspecten van hun leven. Dit gaat van krachtigere persoonlijke relaties tot betere resultaten met de business. En van een gezonder, vitaler lichaam tot superieure prestaties in hun onderneming.

Schrijf je in !

Tip: maak gebruik van het vrije netwerken, dat start om 18.30u! Want zo leer je de andere deelnemers meteen kennen.  Hier ontstaat vaak al een klik tussen mensen.  Door deze klik is men vaak sneller bereid om uit zijn achterliggend netwerk te putten om je verder te helpen.  Dit opent de deur naar een veel groter netwerk.


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x