Doorzetten met de vlam in de pijp! 

24 september 2019 om 19.00u
Alexandra Limage van Sprint Transport

Praktische info:

  • Datum: dinsdag 24 september 2019
  • Ontvangst: 18.30u - vrij netwerken
  • Start lezing: 19.00u
  • Einde event: 22.00u
  • Prijs: 55 euro excl. btw
    Inclusief welkomstdrankje, heerlijke chocoladehapjes, Chocola-Tuti koffie en thee, wijn en frisdrank!

Waarom mag je dit niet missen?

Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, met 1 of met veel mensen werkt, je maakt op alle niveaus uitdagingen mee als ondernemer.  Je krijgt in deze lezing volgende tips & tricks mee:

  • hoe je efficiënt oplossingen vindt voor problemen en groeipijnen die je als ondernemer tegenkomt.
  • het belang van netwerken en wat je met je netwerk kan doen.
  • hoe je de juiste mensen vindt en de kracht om van je medewerkers ambassadeurs te maken.

Wie is Alexandra Limage?

Alexandra startte in 1999 als chauffeur bij een klein transportbedrijf.  In een gammele camionette doorkruiste ze heel West-Europa en leerde ze alles vanuit de basis.  Het bedrijf groeide en in 2004 stapte ze over naar het operationele en legde zich toe op de HR, planning van de chauffeurs en facturatie.  Haar baas hield er een vreemde manier van werken op na en Alexandra dacht dikwijls 'Dit zou ik anders aanpakken, maar vooral béter kunnen!'.  In maart 2008 ging dat bedrijf in faling.  Alexandra zag haar kans schoon en kocht het handelsfonds. 

Met 15 mensen startte ze Sprint Transport.  Maar over slechte timing gesproken: enkele maanden later brak een mondiale bankencrisis uit.  Door te leren saneren, open en eerlijk te communiceren en oplossingen te zoeken, heeft ze haar bedrijf weten te redden van de ondergang.  Inmiddels is Sprint Transport een gezond bedrijf met 40 werknemers.  In 2018 won Alexandra de Womed Award, de prijs voor vrouwelijke ondernemer van het jaar.  

Wat doet Sprint Transport?

Met een topteam van 40 medewerkers en een vloot van 33 voertuigen, zorgt Sprint Transport uit Houthalen de klok rond voor sneltransporten, transport van gevaarlijke stoffen, opslag van goederen en heel veel distributie van banden, bier, kranten, kleding en gesteriliseerd ziekenhuismateriaal.  

In 2020 wil Sprint Transport een vestiging openen in Spanje om transport van en naar Spanje te kunnen verzekeren. 

Tip: Maak gebruik van het vrije netwerken, dat start om 18.30u! Want zo leer je de andere deelnemers meteen kennen. Hier ontstaat vaak al een klik tussen mensen. Door deze klik is men vaak sneller bereid om uit zijn achterliggend netwerk te putten om je verder te helpen. Dit opent de deur naar een veel groter netwerk.

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x