Meetingruimte: Tingo Maria

Als je op zoek bent naar een vergaderruimte die jullie in alle professionaliteit ontvangt maar toch die unieke toets aan je meeting weet te geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze meeting en workshopruimtes zijn samen 100 m², en lenen zich perfect voor kleine vergaderingen, trainingen of seminaries.

Tingo María is een klein cacaostadje in het westen van Peru. Het typische hout en de lichte kleuren van deze regio kan je terugvinden in onze boardroom. Of vlei je neer op onze chocoladebank voor een ontspannen momentje. Een groep tot 20 personen kan hier terecht voor een creatieve brainstorm of vergadering met net dat tikkeltje meer.

Iedereen houdt van chocolade.  
Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat chocolade ervaren, zien, ruiken, voelen en proeven,
hoe veel of hoe weinig ook,  gelukkig maakt en endorfines vrijgeeft. 
Zo wordt plots alles veel gemakkelijker en leuker. Ook een zakelijke bespreking!

Onze meeting rooms zijn standaard uitgerust met balpen, papier en heerlijke chocolaatjes. Water en WIFI worden gratis ter beschikking gesteld. Een beamer, scherm en flipchart kunnen op aanvraag geregeld worden.  De ruimtes kunnen gehuurd worden vanaf een halve dag.

Wil je een ontbijt, lunch, diner of een koffie en thee pauze aan je meeting koppelen?  We verzorgen graag de catering voor jullie.  Uiteraard met een vleugje chocolade. 


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x