Meetingruimte: Theobroma

Als je op zoek bent naar een vergaderruimte die jullie in alle professionaliteit ontvangt maar toch die unieke toets aan je meeting weet te geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons chocoladehuis, dat enkele zichtbare chocoladetoetsen in haar interieur heeft, telt samen 100 m² en leent zich perfect voor kleine vergaderingen, trainingen of seminaries.  We beschikken ook over een gezellige lounge met chocoladezeteltjes en een chocoladebank. Alsook een groot buitenterras, een grote tuin en gratis parking.

Ben je curieus naar wat onze deelnemers ervan vonden?  Lees dan zeker hun recensie hier.

Corona proof!
We voorzien een plexi scherm voor de spreker, er is voldoende ruimte tussen iedere deelnemer, iedereen krijgt zijn persoonlijk flesje water, tijdens de koffiepauze voorzien we voor iedereen apart melk/suiker en chocolade, er is handgel,...
Volgens dit principe is 10 personen daardoor het maximum aantal deelnemers.

De Theobroma cacao boom uit Zuid Amerika was onze inspiratie voor deze ruimte.  Denk voor deze boardroom dus aan warme kleuren, hout, de aanwezigheid van de natuur en veel licht. Kom binnen!

"Iedereen houdt van chocolade. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat chocolade ervaren, zien, ruiken, voelen en proeven, hoe veel of hoe weinig ook,  gelukkig maakt en endorfines vrijgeeft. Zo wordt plots alles veel gemakkelijker en leuker. Ook een zakelijke bespreking!"

Praktisch:
Prijs halve dag: 225 euro, exclusief btw
Prijs hele dag: 375 euro, exclusief btw
Opstelling: boardroom (1 lange tafel)

Dit is inbegrepen in de prijs:

  • een warm onthaal op een huiselijke locatie
  • pen, papier en water
  • Wifi
  • beamer, flipchart en stiften
  • heerlijke chocolaatjes per deelnemer
  • rechtstreeks daglicht en verduisterbaar
  • de volledige ruimte van 100 m² is ter jullie beschikking, ook als je maar met een klein aantal deelnemers bent

Wil je een ontbijt, lunch, diner of een koffie en thee pauze aan je meeting koppelen?  We verzorgen graag de catering voor jullie.  

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x