De post-corona shopper, weet die jou te vinden?

We moeten er geen doekjes om winden: de angstcultuur die ons leven het voorbije jaar gedomineerd heeft, zal littekens nalaten op vele vlakken. Eén van de gevolgen is dat het koopgedrag van mensen veranderd is. Maar wat betekent dat nu concreet voor ondernemers met een showroom of winkel? Toch erg belangrijk om even bij stil te staan en de toekomst van jouw commerciële ruimte veilig te stellen.

Op welke vragen krijg je een antwoord?

  •  Hoe kan ik de basisbehoeften van potentiële klanten erkennen en vervullen?
  •  Hoe communiceer ik de juiste boodschap op de juiste kanalen?
  •  Hoe zet ik doelgerichte campagnes op die consistent zijn over de verschillende touchpoints?

Je ontdekt hoe je het vertrouwen van potentiële kopers kan winnen, hoe je hen koopklaar maakt door middel van doelgerichte communicatie en je ontvangt tips & tricks om de verkoop ook echt te sluiten.

Charlotte zal dit alles toelichten aan de hand van de “Media Trigger Flowchart”.

Praktische info:

  • Datum: maandag 21 juni
  • Ontvangst: 11.45u - vrij netwerken
  • Start: stipt om 12.00u
  • Einde event: 14.00u
  • Prijs: 55 euro excl. btw
    Inclusief lichte lunch en een heerlijk chocolade dessertje!

Wie is Charlotte van The Online Nut Company?

Charlotte Cools is oprichter en zaakvoerder van The Online Nut Company. Als one-stop-marketing-shop helpt The Online Nut Company showrooms, toonzalen en winkels aan kwalitatieve leads, klanten en ambassadeurs.

Hiervoor zetten we in op doeltreffende en datagedreven on-en offline marketing en instore marketing. We zorgen voor meer én kwalitatieve bezoekers in het verkooppunt en helpen deze te converteren in tevreden klanten.

Tip: Maak gebruik van het vrije netwerken, dat start om 11.45u! Want zo leer je de andere deelnemers meteen kennen. Hier ontstaat vaak al een klik tussen mensen. Door deze klik is men vaak sneller bereid om uit zijn achterliggend netwerk te putten om je verder te helpen. Dit opent de deur naar een veel groter netwerk.

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x