In 5 stappen naar een succesvol Instagramverhaal.
Hoe je jouw merk tot leven brengt met Instagram Stories

14 oktober 2019 om 12u
Anke Bongaerts van Market Over

Praktische info:

  • Datum: maandag 14 oktober 2019
  • Ontvangst: 11.45u - vrij netwerken
  • Start: stipt om 12.00u
  • Einde event: 14.00u
  • Prijs: 55 euro excl. btw
    Inclusief broodjeslunch, Chocola-Tuti koffie en thee, water en een heerlijk chocolade dessertje!

Waarom mag je dit niet missen?

Tijdens deze lunch & learn krijg je van Anke een stappenplan om aan de slag te gaan met jouw Instagram Stories.  Instagram verhalen verdwijnen bijna even snel als ze verschijnen, maar toch kan je ze professioneel inzetten om de connectie met jouw (potentiĆ«le) klanten aan te scherpen.  Hoe je dat doet?  Waar je op moet letten?  Welke content daarbij hoort?  Of je Stories kan plannen?  Je leert het hier!

Wie is Anke Bongaerts?

Vanuit een intrinsieke passie om te inspireren en social media bij de Belgische ondernemer op de kaart te zetten, richtte Anke in 2018 Market Over op.  Sindsdien past ze de kennis en ervaring die ze opdeed bij toonaangevende multinationals toe als social media manager voor KMO's.  Via gerichte storytelling en treffende social branding geeft ze haar klanten een make-over in social media marketing.

Wat doet Market Over?

In een wereld die overloopt van schreeuwerige content, heeft Market Over 1 missie: inspireren op social media. De focus ligt hierbij op social media branding, content creatie, strategisch advies en opleiding.  Het bedrijf wil zo veel mogelijk ondernemers, zelfstandigen en bedrijven de tools en kennis meegeven om resultaat te creĆ«ren met hun social media kanalen.

Tip: Maak gebruik van het vrije netwerken, dat start om 11.45u! Want zo leer je de andere deelnemers meteen kennen. Hier ontstaat vaak al een klik tussen mensen. Door deze klik is men vaak sneller bereid om uit zijn achterliggend netwerk te putten om je verder te helpen. Dit opent de deur naar een veel groter netwerk.

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x