Kookworkshop 'Zuid-Amerikaanse streetfood'

We willen jou en je collega's dichter bij elkaar brengen, jullie een leuke tijd laten beleven én jullie vooral ook motiveren en inspireren om het beste uit je team te halen.   Samenwerking is in deze teambuilding 100% aanwezig!  Ideaal als teambuilding of als ontspannende en smaakvolle incentive!

Programma:
Samen koken is altijd super gezellig! Onze immer sympathieke chef-kok Patty zal jullie onthalen met een vers gemaakte guacamole en een drankje.  Authentieker kan haast niet, want Patty is afkomstig van Chili en deelt graag haar kennis van de Zuid-Amerikaanse keuken.  Lees meer over Patty.

Terwijl enkele collega’s aan het deeg beginnen, gaan andere groepjes de vullingen van de empanadas klaarmaken. Met de vullingen kan je alle kanten op; vis, vlees of enkel groenten. Bij Chocola-Tuti zorgen we uiteraard ook voor een zoete vulling. Wat dacht je van een stoofpotje met chili con carne, wat rijst en zure room? Natuurlijk vergeten we niet een overheerlijk vers slaatje te maken, met ook enkele sausjes.

Wanneer de vullingen en het deeg klaar zijn, gaan jullie samen aan de slag om de empanadas te vullen. Ze bestaan in vele vormen: een halve maan, een vierkant of zelfs een driehoek. Wees creatief en waan je vooral als een echte chef!

Het indekken van een gezellige tafel hoort er natuurlijk ook bij, en dat allemaal met een streepje Latijns-Amerikaanse muziek.

Na verloop van tijd beginnen de geuren je tegemoet te komen en gaan we gezellig samen aan tafel.

Wat zijn empanadas?
Empanada’s zijn gevulde deegwaren die in de oven gebakken worden. De naam komt van het Spaanse werkwoord ‘empanar’, dat inpakken of inwikkelen betekent. Empanadas zijn erg populair in Zuid-Amerikaanse landen, ze worden er vooral gegeten als streetfood, een ideale lunchsnack dus.

Meerwaarde voor jouw team?
Een kookworkshop bevordert de samenwerking tussen collega's en stimuleert de creativiteit en dynamiek onderling. Het effect is veel groter wanneer een activiteit gezelligheid weet te combineren met creativiteit, uitdaging, communicatie, zelfontwikkeling, feedback en samenwerking.

Ben je curieus naar wat onze deelnemers ervan vonden?  Bekijk de talrijke Google reviews hier.

Praktisch:
Duur: 3 uur, inclusief het samen eten van het gemaakte lekkers
Aantal deelnemers bij Chocola-Tuti in Kampenhout: vanaf 10 tot 25 personen
On the road is mogelijk, bekijk met ons de mogelijkheden
Talen: Nederlands, Engels en Spaans
Budget:
65 euro per persoon, inclusief aperitief en water op tafel, exclusief btw
75 euro per persoon, inclusief aperitief, water, frisdrank, aangepaste wijnen, koffie en thee, exclusief btw

Dit is mee inbegrepen in de prijs:

  • warm onthaal in een huiselijke sfeer
  • welkomstdrankje met vers gemaakte guacamole en tortillachips
  • professionele lesgever
  • schort
  • receptenbundel
  • toffe groepsfoto
  • alle gemaakte empanadas, de overschot mag mee naar huis genomen worden

Voor wie?
Collega's die elkaar in een informeel kader beter willen leren kennen, het team hechter willen maken, maar vooral een fun activiteit willen beleven. Het is een moment van plezier maken, zich amuseren en veel lachen. Ideaal voor teams die een succes te vieren hebben, een afterwork plannen of gewoon gezellig willen samen zijn. Je hoeft zeker geen held te zijn in de keuken, er is geen basiskennis vereist!

De workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en teams met internationale collega's.

Wanneer?
Je kan reserveren in de voor- of namiddag, alsook 's avonds, zowel op weekdagen als in het weekend.


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x