Foodpairing met thee en chocolade ... een hemels duo!

Onze theesommelier en Japanologe Annabelle neemt je mee op een ware ontdekkingsreis.  Want deze hartverwarmende drank met zijn betoverend aroma, sublimeert de talrijke aspecten van chocolade.

We verwennen je zintuigen met een verrassend assortiment aan zoetigheden gecombineerd met aangepaste theeën uit de mooiste culturen van deze wereld: China, Japan en Sri Lanka.

Vanaf de eerste seconde dat je hier binnenkomt, trakteren we je op een heerlijk thee aperitief met een hartig hapje, de toon is alvast gezet! Vervolgens proef je heel veel verschillende soorten thee, zacht, stevig en soms wat wrang.

Wat denk je van een heerlijke Chocola-Tuti thee met een huisgemaakte truffel, of een jasmijn thee met een vers gebakken cheesecake?  En dan zwijgen we nog over de Dongding thee met ijs en de ganache vulling van matcha.

Naast proeven van een rijkelijk assortiment aan lekkers, ga je zelf ook een ice-tea maken. Een mooi en makkelijk idee om nadien thuis zelf te proberen! Laat je inspireren door een waaier van creatieve mogelijkheden met heerlijke thee combinaties.

Praktisch:

Duur: 2 uur
Aantal deelnemers: vanaf 16 tot 34 personen
Aantal deelnemers op locatie: vanaf 20 tot 80 personen
Talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Japans
Budget: 55 euro per persoon, exclusief btw

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x