Foodpairing met bier en chocolade - 2 uur

Hou je van bier, maar ook van chocolade?  Onze zytholoog Werner is een bevlogen verteller en leert je graag welke streekbieren bij welke chocoladecreaties horen.  Van klassieke pralines tot meloen met vlierbloesem en zwarte peper, hij weet precies welke smaken een harmonieuze symfonie brengen of juist voor een pittig contrast zorgen.  Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neemt Werner je mee in de rijke en boeiende geschiedenis van Belgisch bier.

De pralines zijn creaties van chocolatier Bittersweet uit Leuven. De speciale vormen en hedendaagse kleurencombinaties zijn daarbij een ware streling voor het oog.

We werken steeds met lokale en ambachtelijke bieren.

Interesse om met Werner een bierwandeling te maken, waarbij je op ludieke en plezierige wijze een stad ontdekt? Surf dan naar Bierolade, hij helpt je graag verder.

Proeverijen op onze vaste locatie in Kampenhout, kan je reserveren vanaf 8 tot 34 personen.  Voor grotere groepen komen we graag op locatie. Contacteer ons voor een programma op maat.




GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x