Bier en chocolade ... a match made in heaven!

Een proeverij:
Hou je van bier, maar ook van chocolade?  Onze zytholoog Werner is een bevlogen verteller en leert je graag welke streekbieren bij welke chocoladecreaties horen.  Van klassieke pralines tot meloen met vlierbloesem en zwarte peper, hij weet precies welke smaken een harmonieuze symfonie brengen of juist voor een pittig contrast zorgen.  Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neemt Werner je mee in de rijke en boeiende geschiedenis van Belgisch bier.

De pralines zijn creaties van chocolatier Bittersweet uit Leuven of The Cacao Project uit Mechelen. De speciale vormen en hedendaagse kleurencombinaties zijn daarbij een ware streling voor het oog. De vullingen zijn al even origineel: Belgische gin-kardemon, framboos-rode biet, limoen-cheesecake of wat dacht je van een Gouden Carolus whisky-peperkoek?
We werken steeds met lokale en ambachtelijke bieren.

Onze doelstelling? 100% tevreden klanten!
Ben je curieus naar wat onze deelnemers ervan vonden?
Lees dan zeker hun recensie hier of de talrijke Google reviews hier.
Proef alvast hier de sfeer van een bier- en chocoladeproeverij.

Praktisch:
Duur: 2 uur
Aantal deelnemers: vanaf 8 tot 34 personen
Aantal deelnemers op locatie: vanaf 20 tot 80 personen
Talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Deens en Zweeds
Budget: 55 euro per persoon, exclusief btw
No drink & drive policy binnen het bedrijf?  Geen probleem, we zorgen graag voor een niet-alcoholisch alternatief.

Belgische smaakmakers wandeling:
Wil je genieten van deze ultieme smaakbeleving, maar liever net iets actiever? Dat kan! Werner neemt je mee naar Leuven en laat je de stad ontdekken met een aparte knipoog. We vergeten de klassiekers zeker niet te passeren, maar tonen je vooral het authentieke karakter. Een verborgen tuin of een romantisch plekje dat alleen maar de echte bewoners kennen? Ludiek, leerrijk en verrassend.
Leuven is dé stad van het bier, maar we ontdekken ook graag andere steden zoals Brussel, Brugge, Lier, Mechelen én zelfs de Ardennen.

Natuurlijk houden we halt in mooie, gezellige maar vooral authentieke cafeetjes die de stad rijk is.  Werner laat je snoepen van exclusieve combinaties van bier en pralines.  Hij doorspekt alles met interessante verhalen en weetjes.  

Praktisch:
Duur wandeling: 2,5 uur
Duur wandeling én bezoek brouwerij: 4,5 uur

Dineren in stijl, met bier en chocolade:
Zin om na je wandeling iets te gaan eten waar bier en chocolade ook bij zijn betrokken? Wat dacht je van een biersoepje, een chili con carne met Peruaanse chocolade of konijn met pruimen en bier?
Proef hier de sfeer van de verrassende bier en chocolade menu's!

Proef hier de sfeer van onze actieve Leuvense ontdekkingstocht waar we op zoek gaan naar heerlijke bier en chocolade combinaties.

Contacteer ons voor een voorstel op maat.


Interesse om met Werner enkel en alleen een bierwandeling te maken? Surf dan naar Bierolade, hij helpt je graag verder.GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x