Chocolade teambuilding 'Chocolate challenge'

We willen jou en je collega's dichter bij elkaar brengen, jullie een leuke tijd laten beleven én jullie vooral ook motiveren en inspireren om het beste uit je team te halen. Samenwerking is in deze teambuilding 100% aanwezig!
Leer elkaar op een andere manier kennen, maak samen plezier en wees trots op wat jullie samen bereikt hebben. Dat schept een band, brengt het team dichter bij elkaar en creëert bovendien respect voor elkaar en voor elkaars job!

Programma:
We ontvangen je met een heerlijk in huisgemaakt zoetje en een drankje om alvast in de stemming te komen. Vervolgens krijg je uitleg over enkele basisprincipes binnen de chocoladewereld en gaan jullie daarna onmiddellijk aan de slag. In groepjes van een 4-tal personen werk je samen om de chocolade op de juiste verwerkingstemperatuur te zetten. Vervolgens maak je individueel je eigen studentenhaver of andere creatieve figuurtjes.

In deel 2 van deze teambuilding dagen we je uit voor de 'Chocolate Challenge'!
We splitsen ons op in kleine groepjes en jullie maken zelf je eigen ganache vullingen. Je krijgt een basis recept, maar je vult zelf verder aan. Hoe? Door te proeven en je smaakpapillen aan te wakkeren. Denk bijvoorbeeld aan pure chocolade met whisky of witte chocolade met Malibu. Neem je de veilige weg en kies je voor de klassieke pralinévulling? Of ben je eerder een durver en schrikken caramel en ruby chocolade je niet af? We voorzien heel uiteenlopende smaken zoals matcha, chouffe cream, gin en cointreau, maar ook klassiekers zoals Baileys en Amaretto. Voor elk zoetebekje wat wils!
Durf jij jouw creaties te laten proeven aan je collega's?  

Iedere deelnemer neemt een goed gevuld doosje van ongeveer 500 gram mee naar huis!  

We werken altijd met natuurlijke en duurzame producten.  De chocolade is afkomstig van Callebaut, gemaakt met 100% cacaoboter en bevat geen palmolie.

Meerwaarde voor jouw team?
Een chocoladeworkshop bevordert de samenwerking tussen collega's en stimuleert de creativiteit en dynamiek onderling.  Het effect is veel groter wanneer een activiteit gezelligheid weet te combineren met creativiteit, uitdaging, communicatie, zelfontwikkeling, feedback en samenwerking.

Ben je curieus naar wat onze deelnemers ervan vonden?  Lees dan zeker hun recensie hier of de talrijke Google reviews hier.

Praktisch:
Duur: 2 uur
Aantal deelnemers: vanaf 8 tot 20 personen
Talen: Nederlands, Frans en Engels
Budget:  65 euro per persoon, exclusief btw

Dit is mee inbegrepen in de prijs:

  • warm onthaal op een huiselijke locatie
  • welkomstdrankje met heerlijke zoete proevertjes en fruit
  • professionele lesgever
  • schort
  • toffe groepsfoto
  • doosje met 500 gram zelfgemaakte chocolaatjes om mee naar huis te nemen

Extra's:

  • bubbels
  • bubbels met hartige hapjes zoals vers gemaakte guacamole, een pittige tomaten salsa,... 

Voor wie?
Teams die in een informeel kader elkaar beter willen leren kennen, fun willen beleven, een meerwaarde willen halen uit het samen creëren van nieuwe dingen én het team hechter willen maken.
Dit is een activiteit waarbij de nadruk 100% ligt op samenwerking!

Wanneer?
Je kan reserveren in de voor- of namiddag, alsook 's avonds, zowel op weekdagen als in het weekend.  

Mag het iets meer zijn? 
Combineer dan je chocoladeworkshop met een training rond teamontwikkeling, een mindful wandeling in het groen of blijf gezellig bij ons eten.  We werken al vele jaren samen met trainers, eventplanners en andere workshopbegeleiders.

Sfeervol vergaderen

Business before pleasure? Koppel het nuttige aan het aangename en combineer je chocoladeworkshop met een voorafgaande meeting.  Onze ruimtes kan je ook als vergaderruimte gebruiken. We voorzien pen en papier, een beamer, flipchart én er is gratis Wifi.
Kampenhout telt verschillende restaurants, maar blijf gerust hier, we verzorgen graag ook de catering.
De ideale mix dus tussen werken en ontspanning! Vraag naar de mogelijkheden.


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x