Onze patissier met internationale ervaring, Michel, geeft met heel veel goesting workshops om zijn passie voor gebak door te geven.

Van kindsbeen af wist Michel het al : zijn toekomst lag bij brood en patisserie. Als tiener volgde hij een opleiding bij Piva en ging hij eerst tijdens de weekends en daarna voltijds bij bakkers en patissiers werken. Gedurende een tiental jaren werkte hij o.a. bij Atelier Domino, Patisserie Michael, Patisserie Opéra en de bekende Joodse Patisserie Kleinblatt. Op 25-jarige leeftijd ging hij aan boord van het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, the Seabourn Legend*, om er te werken als chef patissier. Nadien startte hij met succes zijn eigen patisserie. Omdat hij aan zoveel mogelijk mensen zijn passie wil doorgeven besloot hij workshops en teambuildings rond patisserie te geven. Gepokt en gemazeld in het vak kan je met al je vragen over de delicate kunst van het bakken bij hem terecht.


*Als de naam van dit schip een belletje doet rinkelen : ja, hoor, hier werd de film Speed 2 opgenomen !


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x