Netwerk eens met een alpaca!

Met behulp van onze 4 pluizige alpaca vrienden organiseren we, in samenwerking met De Bunzboerderij, teambuilding-activiteiten voor bedrijven.

Maar deze keer geven we ook ondernemers eens de kans om zich in te schrijven.

Dankzij hun unieke karakter zijn alpaca’s enorm geschikt om samen op zoek te gaan naar de verschillende manieren hoe een situatie aangepakt kan worden. Tijdens dergelijke teambuildings, bespreken we topics zoals communicatie, samenwerken en conflicten. Maar voor deze voormiddag leggen we ons vooral toe of het aspect fun, en vooral op de kennismaking met deze terapiedieren.

Deze voormiddag is ideaal geschikt voor coaches, HR en sales managers. Kortom mensen die vaak in contact komen met andere mensen.

We gaan tijdens het laatste uurtje ook echt op pad met hen en stappen dan de Kampenhoutse velden in.

Wie wil er nog een officedog als je kan gaan wandelen met alpaca’s?

SCHRIJF JE NU IN !

Praktische info:

  • Datum: dinsdag 22 juni
  • Ontvangst: 8.30u - vrij netwerken
  • Start: stipt om 9.00u
  • Einde event: 13.00u
  • Prijs: 59 euro excl. btw
    Inclusief lichte lunch en een heerlijk chocolade dessertje!

Wie is Sieglinde van De Bunzboerderij?

Gepassioneerde dierenliefhebber en eigenaar van haar eigen zorgboerderij. Tevens heeft ze een grote passie om mens en dier bij elkaar te brengen!

Werken met dieren was voor Sieglinde een logische keuze. Toen haar tuin opeens vol stond met boerderijdieren, was het moment aangebroken voor een carrièreswitch. Van projectleider groeien naar zelfstandige, vlak voor de grote Corona-crisis: het was moeilijker dan gedacht. Gelukkig was de visie groot genoeg waardoor zorgboerderij De Bunzboerderij alleen maar gegroeid is. 

Elke uitdaging gaat ze aan en overal ziet ze potentieel. Ze houdt ervan mensen te helpen en nieuwe dingen te ontdekken. En geloof me; op een boerderij gevuld met slimme therapiedieren val je dagelijks van de ene verbazing in de andere.

SCHRIJF JE NU IN !

Tip: Maak gebruik van het vrije netwerken, dat start om 11.45u! Want zo leer je de andere deelnemers meteen kennen. Hier ontstaat vaak al een klik tussen mensen. Door deze klik is men vaak sneller bereid om uit zijn achterliggend netwerk te putten om je verder te helpen. Dit opent de deur naar een veel groter netwerk.

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x