Netwerken met een OpmerKelijke mindset? Meer impact op je business! 

11 februari 2020 om 19.00u
Katlijn Voordeckers van OpmerKelijk

Praktische info:

  • Datum: dinsdag 11 februari 2020
  • Ontvangst: 18.30u - vrij netwerken
  • Start lezing: 19.00u
  • Einde event: 22.00u
  • Prijs: 55 euro excl. btw
    Inclusief welkomstdrankje, heerlijke chocoladehapjes, Chocola-Tuti koffie en thee, wijn en frisdrank!

Waarom mag je dit niet missen?

In deze lezing geeft Katlijn jou als ondernemer concrete inzichten om efficiënter en met meer impact te netwerken:

  • je krijgt tips om meer uit je netwerkinspanningen te halen door elke fase van het netwerken optimaler aan te pakken en te benutten.
  • je ontdekt waarom netwerken niet alleen draait om kwantiteit maar ook vooral om de kwaliteit van je aanpak.
  • je weet na deze opleiding precies hoe je met minder moeite je netwerk kan uitbreiden en hoe je nog meer plezier en rendement uit je inspanningen kan halen.

Wie is Katlijn Voordeckers?

Katlijn Voordeckers is zaakvoerster van OpmerKelijk in Beringen.  Zij is ook auteur van het boek VerMERKvuldig! (LannooCampus). Vanuit haar economische en marketingachtergrond is ze gespecialiseerd in strategische branding en rebranding. Katlijn gelooft enorm in een sterk merk door een sterk netwerk en organiseert al jaren netwerkactiviteiten voor ondernemers vanuit verschillende thema’s. 

Wat doet OpmerKelijk?

OpmerKelijk is een Branding & Communication Agency en Academy dat bestaat uit een team van 4 personen met specialisatie in strategische branding en communicatie. Ondernemers leren er zich beter te onderscheiden en meer gefocust te werken aan de groei van hun bedrijf.  Ze krijgen o.a. communicatiestrategieën en opleidingen over branding en communicatie.

Tip: Maak gebruik van het vrije netwerken, dat start om 18.30u! Want zo leer je de andere deelnemers meteen kennen. Hier ontstaat vaak al een klik tussen mensen. Door deze klik is men vaak sneller bereid om uit zijn achterliggend netwerk te putten om je verder te helpen. Dit opent de deur naar een veel groter netwerk.

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x