Chocola-Tuti koffie en thee

Al eeuwen gaan chocolade en warme dranken hand in hand door het leven. Maar de ene koffie of thee is de andere niet, en dus brengen we een eigen melange op de markt. Onze Chocola-Tuti koffies en thees omarmen de fijnste aroma’s voor een sensationele smaakbeleving, speciaal op smaak gebracht voor een match met chocolade. 

THEE
Met onze Chocolate Chai thee brengen we een unieke combinatie van ruwe cacao en traditionele chai kruiden, zoals gember, kaneel, kruidnagel, kardemom, een vleugje kurkuma en een snuifje zwarte peper. Gewoon zo of met een stukje echte Belgische chocolade, heerlijk genieten!

KOFFIE
De samenstelling kies je zelf, gemalen of met bonen.

Chocolate Dream (ideaal bij fondant chocolade)
De warme, pittige aroma’s van deze wereldreiziger zorgen ervoor dat deze koffie het beste bij een fondant chocolade past. Onze ‘Chocolate dream’ werd samengesteld uit verschillende koffies en brandingen die ieder een eigen karakter toevoegen. Van een chocolade nasmaak, een licht kruidige en een fruitige, citrusachtige toets tot een robusta toon. Deze koffie geniet een iets hogere zuurtegraad en extra pit dankzij een hardere branding.

Sweet Chocolate Sensation (ideaal bij melk chocolade)
Onze ‘Sweet chocolate sensation’ kenmerkt zich door een lange nasmaak met veel body dankzij de wat zoetere, fruitige koffiesoorten die voor deze melange werden gebruikt. Met een medium zuurtegraad en toetsen van perzik en pruim, sluit deze zich perfect aan bij de zachte, romige smaak van melkchocolade.

GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x