Chocolade workshop 'A taste of chocolate'

We willen jou en je collega's dichter bij elkaar brengen, jullie een leuke tijd laten beleven én jullie vooral ook motiveren en inspireren om het beste uit je team te halen. 
Leer elkaar op een andere manier kennen, maak samen plezier en wees trots op wat jullie samen bereikt hebben. Dat schept een band, brengt het team dichter bij elkaar en creëert bovendien respect voor elkaar en voor elkaars job!

Programma:
We ontvangen je met een heerlijk in huisgemaakt zoetje en een drankje om alvast in de stemming te komen. Vervolgens krijg je uitleg over enkele basisprincipes binnen de chocoladewereld en gaan jullie daarna onmiddellijk aan de slag. In groepjes van een 4-tal personen werk je samen om de chocolade op de juiste verwerkingstemperatuur te zetten. Vervolgens maak je individueel je eigen studentenhaver, spuit je ganache pralines en maak je je eigen chocolade kommetje.  Iedere deelnemer neemt een goed gevuld doosje van ongeveer 500 gram mee naar huis!  

Het belangrijkste vergeten we niet: proeven!  We laten je graag kennismaken met heerlijke smaken zoals caramel en Ruby chocolade, dé nieuwste creatie van Callebaut.

We werken altijd met natuurlijke en duurzame producten.  De chocolade is afkomstig van Callebaut én dus gemaakt met 100% cacaoboter.

Meerwaarde voor jouw team? 
Een chocoladeworkshop bevordert de samenwerking tussen collega's en stimuleert de creativiteit en dynamiek onderling.  Het effect is veel groter wanneer een activiteit gezelligheid weet te combineren met creativiteit, uitdaging, communicatie, zelfontwikkeling, feedback en samenwerking.

Ben je curieus naar wat onze deelnemers ervan vonden?  Lees dan zeker hun recensie hier of de talrijke Google reviews hier.

Praktisch:
Duur: 1,5 uur
Aantal deelnemers: vanaf 8 tot 34 personen
Aantal deelnemers op locatie: vanaf 20 tot 80 personen
Talen: Nederlands, Frans en Engels
Budget: 50 euro per persoon, exclusief btw

Dit is inbegrepen in de prijs:

  • warm onthaal op een huiselijke locatie
  • welkomstdrankje met heerlijke zoete proevertjes en fruit
  • professionele lesgever
  • schort
  • toffe groepsfoto
  • doosje met 500 gram zelfgemaakte chocolaatjes om mee naar huis te nemen

Extra's:

  • bubbels
  • bubbels met hartige hapjes zoals vers gemaakte guacamole, een pittige tomaten salsa,... 

Voor wie?
Teams die in een informeel kader elkaar beter willen leren kennen en vooral een fun activiteit willen beleven. Dit is een activiteit waarbij de nadruk eerder ligt op het workshopgehalte, iets minder op samenwerking.
De workshop is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven en teams met internationale collega's. 

Wanneer?
Je kan reserveren in de voor- of namiddag, alsook 's avonds, zowel op weekdagen als in het weekend.  

Mag het iets meer zijn? 
Combineer dan je chocoladeworkshop met een training rond teamontwikkeling, een mindful wandeling in het groen of blijf gezellig bij ons eten.  We werken al vele jaren samen met trainers, eventplanners en andere workshopbegeleiders.

Sfeervol vergaderen

Business before pleasure? Koppel het nuttige aan het aangename en combineer je chocoladeworkshop met een voorafgaande meeting.  Onze ruimtes kan je ook als vergaderruimte gebruiken.  We voorzien pen en papier, een beamer, flipchart én er is gratis Wifi.
Kampenhout telt verschillende restaurants, maar blijf gerust hier, we verzorgen graag ook de catering.
De ideale mix dus tussen werken en ontspanning!  Vraag naar de mogelijkheden.


GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x